Cseresznyevirág blog

Igazi vitaminbomba a rózsaszín amerikai káposztasaláta

Az egész úgy kezdődött, hogy amíg otthon laktam szüleimnél, sajnos nagyon sokszor gyorsétteremből érkezett akár a hétvégi ebéd, amiből közkedvenccé vált a káposztasaláta, még a férfiak és a gyerekek is megették, igen, a férjem is, aki a többséghez hasonlóan, valljuk be, nem egy nagy zöldségfaló, így aztán komoly trükkökhöz kell folyamodnom, hogy megegye. Gyakorlok az anyaságra. 🙂

Múlt héten már hoztam pár apróbb immunerősítő receptet, nos, ez a mai igazi vitaminbomba, a betegségek elkerülése végett igazán megéri enni mindhárom zöldséget, ami nálunk belekerül. 🙂

beetroot-936429_1280

Én így készítem, rózsaszínre:

Amerikai káposztasaláta – rózsaszínben:

Hozzávalók:

Elkészítés:

Meghámozom, és a robotgéppel ledarálom a zöldségeket, majd egy szűrőbe teszem, s hagyom lecsöpögni a levét. Közben elkészítem a majonézt, majd összekeverem a tejföllel és az almaecettel, ha szükséges, egy kis xilittel édesítem. Összekeverem az összes hozzávalót, és már kész is van. 🙂

coleslaw-718088_1280

 

Tetszett a bejegyzés és nem szeretnél lemaradni? Csatlakozz hozzám a Facebookon vagy a Google+-on!

Képek: Pixabay.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!