Cseresznyevirág blog

Levél hozzátok

Kedves Olvasóim! Az utóbbi időben mély hallgatásba burkolóztam, kicsit rendeznem kellett magamban a történteket, a gondolataimat, de most igyekszem újult erővel belefogni a kis történetünkbe, mely hisszük, és reméljük, hogy egy igazi boldog végkifejlettel, a legnagyobb ajándékkal, melyet ember kaphat, fog végződni. 🙂 Talán megfigyeltétek, hogy nemrég megváltoztattam a blogom nevét, nagyon nem tudom megmagyarázni,… Tovább »

Fél éves a blogom :)

Kedves Olvasóm! Azért nagy nap számomra ez a mai, mert pontosan egy fél évvel ezelőtt döntöttem hirtelen amellett, hogy elindítok egy blogot. Mindössze pár kattintás után úgy gondoltam, most jól kiírom a gondolataim. Ami viszont ezután történt, azt álmaimban sem hittem volna. Emiatt elsősorban nektek szeretnék köszönetet mondani, hogy egyre többen olvastok, írtok, csatlakoztok a… Tovább »

Dorothy Blog Award díjat nyertem

Hétfőn nagy meglepetés és öröm ért, ugyanis legnagyobb meglepetésemre, nyertem egy újabb bloggerdíjat, amit most tovább is adok, hogy egyrészt ti is osztozhassatok velem az örömben, ha már a heti témánk a boldogság, másrészt szerintem jó a díj célja, segítsük egymást! 🙂 A díjat Kaufman Ilitől, a Nemvagyegyedül blog bloggerétől kaptam, ezúttal is nagyon köszönöm!… Tovább »

Ha nem szeretnél lemaradni, kövesd a blogot!

Kedves olvasóm! Ebben a bejegyzésben szeretném felhívni a figyelmed a blogkövetés lehetőségére. 🙂 Ha nem szeretnél lemaradni a bejegyzésekről, érdemes feliratkozni. 🙂 A jobb oldali oldalsávban találod a blogkövetés ikont: Tulajdonképpen semmi mást nem kell tenni, csak beírod az e-mailcímed, utána pedig a neved (vagy akármilyen nicknevet, természetesen nem kell megadni a teljes neved) 😀… Tovább »

Liebster Award díj – utoljára

Az a nagy öröm ért, hogy még egyszer megkaptam ezt a díjat, ráadásul egy nagyon érzékeny pillanatomban, és azon a napon ez volt az egyetlen jó dolog, ami történt velem, de erről majd hamarosan a naplómban… Azért szerencsére nem sok ilyen napom van. 🙂 A díjat köszönöm a Pink Dustnak akinek magam is szívesen olvasom… Tovább »

Negyedéves a blog

Kedves Olvasóm! Mikor éppen három hónapja egy hosszú gondolkodás után eldöntöttem, hogy blogot szeretnék írni, elsősorban az motivált, hogy így segítsek magamnak feldolgozni a meddőségi vizsgálatok, kezelések alatti traumákat, és kimászni abból a mély gödörből, amibe a csalódások sodortak. Tulajdonképpen egy kísérlet volt, ugyanis szerettem volna a saját lelkemet meggyógyítani, miközben láttam, hogy lehet, nem… Tovább »

Liebster Award díj még egyszer

Úgy alakult, hogy ma reggelre megkaptam a második bloggerdíjamat, azaz visszajutott hozzám a Liebster Award, de ezúttal Izától kaptam, a 160gramm bloggerétől. 🙂 Ami azt illeti, másodszorra is nagyon örültem neki, különösen azért, mert magam is szeretem Iza blogját, még ha egyelőre úgy is tűnik, hogy nem vagyok érintett, (bár még kizárni se tudtuk egyértelműen),… Tovább »

Elnyertem az első bloggerdíjamat! :)

Elsőre egészen meglepődtem, aztán mosolyogtam egy nagyot, hurrá, díjat nyertem! 🙂 Még ha nem is egy komoly, tíztagú bizottság választott ki, és nevezési díjat se kellett fizetnem, nagyon megörültem neki. 🙂 Tulajdonképpen miért? Elsősorban azért, mert ez azt jelenti számomra, hogy jó amit csinálok. 🙂 Másodsorban azért, mert reménykedem, hogy így eljuthatok olyanokhoz, akikhez eddig… Tovább »

Együtt könnyebb – csatlakozz közösségünkhöz! :)

Nem jön a baba. Legtöbbünk számára magányos küzdelem, amiről csak a párunkkal beszélgethetünk, kísérleteink, hogy segítséget kapjunk, rendre kudarcot vallanak, mert a körülöttünk állók nem hallják meg vagy nem értik meg segélykiáltásaink, elvégre csak az tudja, miről beszélünk, aki maga is megélte. Mikor elindítottam ezt a blogot, magam is úgy éreztem, hogy segítségre van szükségem,… Tovább »

Elindult a Google+

Kedves Olvasóim! Azért, hogy könnyebben elérhessétek az itt megjelenő bejegyzéseket, és hogy jobban eljuthassak azokhoz, akiknek szüksége van rá a Facebook mellett megjelentem egy másik közösségi oldalon, a Google+-on is, emellett egy másik ötleten is dolgozom épp, de erről majd hamarosan. 😉 Cseresznyevirág... Tovább »

Levél hozzátok

Kedves Olvasóm! Örülök, hogy egyre többen olvastok, és kommenteltek. 🙂 Annak már kevésbé, hogy többen azért, mert hasonló cipőben jártok, annak viszont annál inkább, hogy a sikertörténeteiteket megosztjátok egy-egy hozzászólásban. 🙂 Ezúttal is köszönöm nektek a sok biztatást, el nem tudom mondani, mennyit jelentenek. 🙂 Ahogy láthattátok, mostanában minden napra írok egy új posztot, ezt… Tovább »

Meddő vagyok – anya leszek

A legtöbb nő előbb-utóbb megtalálja élete párját, és előbb vagy utóbb felmerül a gyerekvállalás kérdése. A szerencsésebbeknek hamar betoppan az utód, másoknál előbb jön, mint várnák, de sokan vagyunk, akik hiába próbálkozunk, minden hónap végén a sikertelenséggel kell szembesülnünk. Körülöttünk mindenki pocakosodik, és gyermeket szül, a barátoknál mindent ellep a rózsaszín (vagy kevésbé rózsaszín) vattacukor,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!